
TAGEM Ar-Ge Destek Projesi Açılış Toplantısı 20.04.2022 Tarihinde Gerçekleştirildi
Sağlık Bilimleri Üniversit esi organizasyonu ile “Hipokloröz Asidin Yaş Meyve ve Sebzelerin Hasattan Tüketiciye Kadar Olan Süreçte Kayıpların Azaltılması Etkinliğinin Araştırılması” başlıklı TAGEM Ar-Ge Destek Programı projesi kapsamında açılış toplantısı DETUAM, TAGEM, Maltepe Üniversitesi, İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, Adana Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, CarrefourSA, DİMES, MİGROS, MRT Danışmanlık ve Gıda Güvenliği Derneği yetkililerinin katılımı ve katkılarıyla SBU DETUAM Validebağ Araştırma Parkı’nda gerçekleştirildi.